Teamcoaching

Echt met elkaar in gesprek gaan, open met elkaar communiceren over jouw intentie, wat je belangrijk vindt, dwarszit en nodig hebt. Streven naar synergie door verschillen te benutten in plaats van te bestrijden en samen komen tot gedeelde ambities en een gedeeld kompas.

Dat gaat meestal niet zomaar en kost tijd. En tijd nemen voor je collega’s en je team is niet vanzelfsprekend. Zeker niet onder de hoge werkdruk die we kennen in de zorg. En dan is de kans groot dat het langzaamaan steeds minder goed voelt, frustraties toenemen, vertrouwen afbrokkelt en het zelfs onveilig kan voelen. Ten koste van ieders werkplezier en uiteindelijk ook de kwaliteit van zorg.

 

Wij begeleiden al vele jaren vakgroepen en andere teams in de zorg bij het goed (blijven) communiceren en samenwerken, het bespreken van spanningen en conflicten en het werken aan synergie. We doen dat oplossingsgericht en systemisch. Net als bij onze leiderschapscursussen focussen we hierbij op persoonlijk leiderschap, werkplezier en eigenaarschap, door vanuit ieders persoonlijke missie en visie te komen naar een collectieve ambitie.

We werken hierbij samen met coaches van zowel binnen als buiten ons docententeam, die allen werkzaam zijn of waren in de gezondheidszorg.  

Meer weten over wat een teamcoachingtraject voor jullie kan betekenen?

Vul dan hieronder je gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.