Incompany de koers uitzetten

Een Clinical Leadership Incompany Programma is erop gericht professionals binnen één organisatie vanuit inhoud en 'de bedoeling' richting te laten geven en hun impact en werkplezier te vergroten.

Klinisch leiderschap is van het grootste belang in het roerige en complexe krachtenveld van de ziekenhuizen en overige zorginstellingen. Het leveren van goede en gepaste zorg vraagt om gedreven professionals die daadwerkelijk ‘in the lead’ zijn.

Deze incompany variant bieden wij aan voor medisch specialisten in de algemene en academische ziekenhuizen, regiebehandelaren in GGZ instellingen en zorgprofessionals uit de Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg en de Verstandelijke Gehandicapten zorg. De programma’s zijn toegesneden op de strategische prioriteiten, cultuur en de gewenste verandering en ontwikkeling binnen het betreffende ziekenhuis c.q. instelling. Ze zijn het hart van een beweging waarin de professionals met elan leiderschap vertonen vanuit het vak en de 'bedoeling'.

 

We sluiten aan bij de actuele thema’s, behoeften en gewenste toekomst van de organisatie en putten hierbij uit onderwerpen uit het Curriculum Clinical Leadership voor Medisch Specialisten of voor Psychiaters. En samen met de organisatie zorgen we voor beweging, inspiratie, plezier, verbinding en verandering op de werkvloer.

Meer weten over een Clinical Leadership Incompany Programma?

Vul dan hieronder je gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.